Yeni içerik

6/recent/ticker-posts

Advertisement

Responsive Advertisement

Android İçin 5 Tane Vakit Geçirmelik Oyun Önerisi

Hepimiz vakit geçirmek için telefonumuza oyunlar, programlar yükleriz. Durakta beklerken, ders arasında, bir arkadaşı beklerken hatta tuvalette bile uğraşacak bir şeyler ararız. Çünkü bizler çok meşgul insanların o boşluklarını bile değerlendirmesi gerekir.


Bu konuda internette yüzlerce yazı bulabilirsiniz ama bende bu tür değerlendirilebilecek boşluklar için sizlere vakit geçirebileceğiniz mobil tabanlı, sürekli hesabınıza bakmanıza gerek olmayan oyunlardan bahsetmek istiyorum. Dilerseniz sizi de fazla oyalamadan geçelim oyunlara:


1- Arrow


Oynaması oldukça zevkli ama bir yerden sonra sinir bozan küçük eğlenceli bir oyun. Oyunun siz bir oksunuz ve ilerlediğiniz yoldaki taşları toplayarak arkanıza ekliyorsunuz. Taşlar dışında, elmas da toplayabildiğiniz Arrow'da elmaslarla çeşitli arkaplanlar, görseller açabiliyorsunuz. Örneğin, havuç olduğunuz zaman yolda topladığınız taşlar tavşana dönüşüyor ve daha zevkli bir hal alıyor. Ufak boşluklarda eğlenceli vakit geçirmeniz için ideal bir oyun.





2- Jelly Jump


Arrow üreticisi firmaya ait olan Jelly Jump oyununda siz bir jölesiniz ve katları zıplayarak çıkmaya çalışıyorsunuz. Her kattaki hızın değişkenlik göstermesi oyunu zor kılan bir özellik. Yukarı çıkarken belli katlarda topladığınız jölelerle de çeşitli görsellere büründürebiliyorsunuz kendinizi.


20.katı geçtikten sonra oyun başlangıcında 10 jöle vererek 10. kattan başlayabiliyorsunuz. 30.katı geçtikten sonra 20.kattan başlayabiliyorsunuz 20 jöle karşılığında ve bu böyle her 10 katta artıyor. Jöle biriktirmek oldukça kolay ama katları çıkmak sıkıntı.





3- Jetpack Joyride


Sırtındaki silahla yere doğru ateş ederek havalanan, önüne çıkan ateşvarimsi engellerden kaçmaya çalışan ufak bir çocuk olarak oynadığınız bu oyun da oldukça keyifli ve sürekli kasmanız gereken bir hesabınız yok. Fakat yolda ilerlerken topladığınız altınlarla sırtınızdaki silahı, üzerinizdeki kıyafeti değiştirebiliyorsunuz. Sanal Oyun Bağımlığığı(mız) adlı yazımda da bahsettiğim gibi hileli versiyonunu kurduktan sonra oynamayı bıraktım diyebilirim bu oyunu.





4-Microtrip



Bu oyunda ise beyaz bir mikrobu yönetiyorsunuz. (Mikropsunuz demek istemedim. :)) Aşağıya doğru ilerlerken toplamanız gereken haplar var. Aslında aşağıya doğru inerken sürekli canınız azalıyor ve bu topladığınız haplar canınızı artırıyor. Yolda karşılaşacağınız çeşitli engeller var. Küçük siyahlar canınızın yarısını, büyük siyahlar ise canınızın tamamını bitiriyor. Eğlenceli ama bir yerden sonra hiç de kolay değil bu oyun.





5- Fun Run


Listemizde çoklu oyuncu seçeneği olan tek oyunumuz bu. Tek başınıza oynarken fazla sarmıyor onun için. Çeşitli hayvanlarla düz bir zeminde koşuyorsunuz ve yolda topladığınız tuzakları rakiplerinize fırlatıyorsunuz. Böylece onları geri düşürerek siz birinci olmaya çalışıyorsunuz. Ama dikkat edin size de bir şeyler fırlatanlar olacak. :) Oyunun 2. versiyonu mevcut fakat 2.versiyonunda en fazla 2 oyuncu bağlanabilirken 1. versiyonunda 4 kişiye kadar bağlanabiliyor.



Befeka Blog Profesörü


Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Öncelikle siten hayırlı olsun Befeka :) Android için launcher incelemesi yaparsan güzel olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa zamanda siteye ekleyeceğim launcher incelemelerimi. Yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil