Yeni içerik

6/recent/ticker-posts

Advertisement

Responsive Advertisement

Erkeklere Hediye Önerisi; Kravat İğnesi



Bir önceki makalemizde Erkeklere Hediye; Önerisi ; Kol Düğmeleri demiştik. Galiba bu makaleler bir seriye dönüşecek gibi görünüyor.

İş yerinden Buket hanım, Öğretmen olan sevgilisine bir hediye almak istediğini ama bir türlü nasıl bir hediye alacağına karar veremediğini söyleyerek benden yardım istedi.

İlk zamanlar kendisine biraz kan kustursamda sonraları ciddi anlamda yardımcı olmaya çalıştım. Ofisteki diğer erkeklere sorduğumuzda bir hayli ilginç cevaplar elde ettik. Futbol topu diyenler, kupa bardak diyenler, çerçeve diyenler, dolma kalem diyenler, ayakkabı, çorap, takım elbise, kaban, kravat diyenler hepsini birlikte not ettik ve içlerinden eleme yaptıktan sonra elimizde kalan hediye seçenekleri Kravat İğnesi, kravat ve dolma kalem oldu.

Karar vermeden önce internetten de biraz araştırma yapmak istedik. Buket hanıma sen arama başla ben kahve alıp geleyim dedim. Demez olaydım. Kahveleri alıp geldiğim de Arama motoruna öğretmen sevgilime hediyeler yazıyordu. :)

Neyse işin uzmanı olarak Google'a açıp Öğretmenlere Hediyeler, Erkeklere Hediyeler başlıkları ile aramalar yaptım. Bu aramalar sonucunda en güzel ve en anlamlı hediyenin bir kravat iğnesi olacağına karar verdik. Önce Buket hanım mırın kırın etse de '' düşünsene senin hediyeni her zaman yanında taşıyacak'' dememle onaylaması bir oldu.

Sonraki meselemiz kravat iğnesinin nasıl bir model de olacağı ve nereden alınacağıydı. Ona kalsa mağaza mağaza dolaşıp kravat iğnesi arayacaktık. Önümüzdeki internetin nimetlerinden faydalanmak gibi bir huy tüm insanlarımız da gelişecektir.

Kravat İğnesi modellerini inceleyip sonunda bir modele karar verdik. Hediyeyi öğretmen sevgilisinin doğum günü nedeniyle alıyordu ve doğum gününe 10 gün olması işimizi kolaylaştırıyordu. İnternetten bir model beğenip sipariş ettik. Dün kravat iğnesi geldi. Ofiste güzel bir hediye paketi yaptık. Şimdi buket Hanım'ın çekmecesinde sahibini bekliyor.

Erkeklere Hediye konusunda kravat iğnesi de değerlendirilebilir bir seçenektir. Tavsiye ederim.

Bir sonraki doğum günümde arkadaşlarıma buradan duyurulur. İnternette çok güzel kravat iğnesi modelleri bulunmaktadır.


Befeka Blog Profesörü

Yorum Gönder

0 Yorumlar